met passie gemaakt

Ik heb een grote passie voor de grote infrastructurele werken die wij bouwen en onderhouden. Al jaren werk ik zelf aan de elektrotechnische installaties van deze werken. Als testmanager, systeemintegrator draag ik een steentje bij aan het veilig en bereikbaar houden van Nederland.

 

Met mijn schilderijen combineer ik mijn twee passies. Ik ken de uitdagingen van deze projecten en ook het vakmanschap en doorzettingsvermogen van alle mannen en vrouwen die daar aan ontwerpen, bouwen, onderhouden en bedienen. 

 

Met mijn schilderijen geef ik hen en de grootse werken een podium. Hierbij streef ik ook naar vakmanschap.

 

 

foto :  reproduktie van mijn Oosterschelde in het Topshuis op de Oosterschelde

 


uw project als kunstwerk aan de muur

 

Kunst maakt gesprekken los. In uw ontvangstruimte, tijdens projecten, tijdens besprekingen. U laat zien dat u trots bent op het bouwwerk gemaakt door uw projectteam, uw partners en leveranciers. 

Uw meeting begint ontspannen met een gesprek over de passie van u en uw team. 

een kunstwerk speciaal voor uw bedrijf

 

U kunt bij mij een opdracht uitzetten voor het maken van een uniek kunstwerk voor uw bedrijf. 

Dat kan in verschillende prijsklassen. Ik werk met professionele materialen zoals olieverf, linnen en aluminiumframes.

  • Samen kiezen we enkele mogelijke onderwerpen. Van bestaande projecten of juist een toekomstig beeld van het eindresultaat.
  • Ik maak daar enkele ruwe ontwerpen van. Uit de 'schetsontwerpen' kiest u degene die het best aansluit bij uw wensen.
  • Dan trek ik mij terug in mijn atelier. U bent van harte welkom om tussentijds een bezoek te brengen en zo de totstandkoming te volgen.
  • Het kunstwerk wordt gesigneerd door mij en voorzien van een certificaat. U heeft daarmee een uniek eigen kunstwerk met uw eigen project.

Dan het moment van onthulling en het verhaal achter het schilderij. Uw trotse onderwerp, het “ontwerpproces”, de materialen, de gebruikte technieken. We maken daar samen een uniek moment van, tijdens een bedrijfsevenement of aansluitend op een meeting.

Kantoorinrichting: Gispen

Reprodukties / Relatiegeschenken 

 

Naast unieke originele olieverfschilderijen maak ik ook gelimiteerde Certified Art Giclée’s of ChromaLux van deze kunstwerken.

Ook op kleiner formaat geschikt voor de thuiswerkplek. Hiermee verbindt u de thuiswerkplek van uw medewerker met de projecten en bouwwerken waar men trots op is.

U heeft daarmee een kunstzinnig relatiegeschenk en door de gelimiteerde oplage (bv. 20 stuks) bent u er zeker van dat u een uniek kado of inrichting heeft. Ook uitermate geschikt voor uw relaties of projectkantoren.

 

Lees hier alles over ChromaLux reprodukties

 

Wat anderen zeggen.....

Interesse? Neem de volgende stap.....

Of als U niet kunt wachten.... bel mij op  06-295 44 895  (wel even inspreken als ik mijn penselen net vast heb)

 

Tot snel, groet Eric