een kunstwerk speciaal voor uw bedrijf

 

U kunt bij mij een opdracht uitzetten voor het maken van een uniek kunstwerk voor uw bedrijf. Dat kan in verschillende prijsklassen. Ik werk met professionele materialen zoals olieverf, linnen en aluminiumframes.

 • Samen kiezen we enkele mogelijke onderwerpen. Van bestaande projecten of juist een toekomstig beeld van het eindresultaat.
 • Ik maak daar enkele ruwe olieverf schetsen van. Uit de schetsen kiest u degene die het best aansluit bij uw wensen.
 • Dan trek ik mij terug in mijn atelier. U bent van harte welkom om tussentijds een bezoek te brengen en zo de totstandkoming te volgen.
 • Het kunstwerk wordt gesigneerd door mij en voorzien van een certificaat. U heeft daarmee een uniek eigen kunstwerk met uw eigen project.

Dan het moment van onthulling en het verhaal achter het schilderij. Uw trotse onderwerp, het “ontwerpproces”, de materialen, de gebruikte technieken. We maken daar samen een uniek moment van, tijdens een bedrijfsevenement of aansluitend op een meeting.

Kantoorinrichting: Gispen

certified art giclée

 

Naast unieke originele olieverfschilderijen maak ik ook gelimiteerde Certified Art Giclée’s van deze kunstwerken. Giclée prints zijn hoogwaardige reproducties van kunstwerken. De giclée kunstdruk is een hedendaagse digitale printtechniek dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld. 

 

Diverse musea in de wereld exposeren giclées in plaats van het originele kunstwerk als het origineel te kwetsbaar is om tentoon te stellen. Hieruit blijkt dat de giclée een kwalitatief hoogstandje is, mits deze aan alle voorwaarden voldoen die musea als eis stellen, waaronder de ISO 9706 en NEN2728 norm en mits deze op een hoogwaardige manier is geproduceerd.

 

Hiervoor werk ik samen met Re-Art, een gerenommeerd en internationaal Fine Art Print bedrijf voor kunstenaars, fotografen, galeries en musea.

 • Met zeer hoge resolutie worden de kunstwerken gescand 
 • Middels proefdruks worden de kleuren exact gelijk gemaakt
 • Hierna wordt het kunstwerk geprint op canvas met hoge kwaliteit parcival inkt.
 • Naar keuze kan een UV coating worden aangebracht
 • Het canvas wordt opgespannen op een frame.
 • Deze reproducties zijn van hoge kwaliteit, het verschil met het originele schilderij zie je alleen van dichtbij.
 • De giclée’s zijn uniek genummerd en gesigneerd door mij. Het certificaat is getekend door mij en de masterprinter van Re-Art.

U heeft daarmee een kunstzinnig relatiegeschenk en door de gelimiteerde oplage (bv. 20 stuks) bent u er zeker van dat u een uniek kado of inrichting heeft. Ook uitermate geschikt voor uw relaties of projectkantoren.

 

Wat anderen zeggen.....

relatiegeschenken / thuiswerkplek voor uw medewerkers

Kantoorinrichting: Gispen

Uw medewerkers zijn wel het meest trots op het werk.

 • De giclée’s kunnen geprint worden op kleiner formaat geschikt voor de thuiswerkplek.
 • Hiermee verbindt u de thuiswerkplek van uw medewerker met de projecten en bouwwerken waar men trots op is.

Samen spreken we de mogelijkheden door om te komen tot het voorstel dat het meest aansluit bij uw wensen. U heeft daarmee een kunstzinnig geschenk voor uw medewerkers dat motiveert en de betrokkenheid verhoogt. Juist nu.

Interesse? Neem de volgende stap.....

Of als U niet kunt wachten.... bel mij op  06-295 44 895  (wel even inspreken als ik mijn penselen net vast heb)

 

Tot snel, groet Eric

 


Kantoorinrichting: Gispen