chromalux reproductie

 

Een waardevolle herinnering aan uw trotse bouwwerk . 

Kunst maakt gesprekken los. In uw ontvangstruimte, tijdens projecten, tijdens besprekingen. U laat zien dat u trots bent op het bouwwerk gemaakt door uw projectteam, uw partners en leveranciers. Een blijvende terugblik op de gezamenlijke prestatie. 

 

De ChromaLux is een kunstdruk in aluminium. Je leest het goed 'in'. Onder hoge druk wordt de inkt in het bewerkte aluminium opgenomen.

 

Hiervoor werk ik samen met Re-Art, een gerenommeerd en internationaal Fine Art Print bedrijf voor kunstenaars, fotografen, galeries en musea.

  • Met zeer hoge resolutie worden de kunstwerken gescand 
  • Middels proefdruks worden de kleuren exact gelijk gemaakt
  • Hierna wordt het kunstwerk geprint op speciaal papier met hoge kwaliteit inkt.
  • Onder hoge druk en temperatuur wordt het geprinte 'negatief' in het aluminium opgenomen, gesublimeerd.
  • De aluminium plaat wordt voorzien van een ophang profiel
  • Deze reproducties zijn van zeer hoge kwaliteit, de chromalux voegt een extra diepte dimensie toe.
  • De Chromalux zijn uniek genummerd en gesigneerd door mij. Het certificaat is getekend door mij en de masterprinter van Re-Art.

U heeft daarmee een kunstzinnig relatiegeschenk en door de gelimiteerde oplage, bent u er zeker van dat u een uniek cadeau of inrichting heeft. Ook uitermate geschikt voor uw relaties of projectkantoren.

 

Hoogwaardige en duurzame afdruk op aluminium

Het schilderij wordt op een professionele museum scanner gescand op hoge resolutie. De afbeelding wordt met speciale inkt geprint en vervolgens onder druk en hoge temperatuur in het oppervlak aangebracht en er niet op gedrukt.

Dit betekent dus ook dat deze afdrukken zeer duurzaam zijn. De ChromaLuxe-prints steken dan ook met kop en schouders uit boven prints op Dibond of op aluminium.

Interesse? Neem de volgende stap.....

Of als U niet kunt wachten.... bel mij op  06-295 44 895  (wel even inspreken als ik mijn penselen net vast heb)

 

Tot snel, groet Eric